Elise Mertens

De eerste zet ging naar de tegenstander. Ze moest het in Sidney opnemen tegen Daria Kasatkina die ooit nog in de top tien stond.


Elise Mertens Photostream Veronika Kudermetova Elise Lawn Tennis

De Russische haalde het met 6-3 en 6-4.

. Elise Mertens WTA 26 heeft zich dinsdag geplaatst voor de tweede ronde van de Australian Open het eerste grandslamtoernooi van het jaar. Hij was al aan het werk op de Kim Clijsters Academy en vandaar een logische keuze om Robbe Ceyssens op te volgen. Zij haalden het in de tiebreak.

In haar tweede wedstrijd uit 2022 is Elise Mertens tegen haar eerste nederlaag van het jaar aangelopen. Mertens die in de eerste ronde gewonnen had van Ferro begon. Samen met de Russische Veronika Kudermetova speelde Elise Mertens in het dubbelspel op de Australian Open tegen de Russin Anna Blinkova en de Wit-Russin Aliaksandra Sasnovich.

Elise Mertens WTA 21 begint deze week in Melbourne waar tegelijkertijd twee WTA-toernooien plaatsvinden niet aan haar voorbereiding op de Australian Open. Elise Mertens WTA 21 neemt het in de eerste ronde van het WTA-toernooi in het Australische Sydney hard703580 dollar op tegen een kwalificatiespeelster. Als de Limburgse die horde neemt.

De tweede set en de derde set eindigden telkens met 6-3 in het voordeel van onze landgenote en Kudermetova. De Limburgse zou als tweede. 0 100 USD.

756k Followers 318 Following 597 Posts - See Instagram photos and videos from Elise Mertens mertenselise. Simon Goffin 32 broer van is de nieuwe coach van Elise Mertens WTA 21.


Pin On Sports Girls


Elise Mertens Of Belgium Celebrates After Defeatin Anett Kontaveit Of Celebrities Elise Tennis


Pin On Sports Girls


Elise Mertens Mertenselise Instagram Foto S En Video S Elise Instagram Wimbledon


Elise Mertens Tennis Players Female Sports Photograph Soccer Tennis


Elise Mertens Women Elise Fashion


Elise Mertens Of Belgium Reacts Against Anett Kontaveit Of Estonia Women Elise Estonia


Elise Mertens Mertenselise Instagram Photos And Videos Volleyball Inspiration Sporty Women


Elise Mertens Prachtige Vrouwen Vrouw

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel